Vastgoed
#realestate #duurzaamdoen

Vastgoed

Al meer dan 125 jaar investeert a.s.r. real estate in vastgoed en beheren we beleggingen in agrarische grond, woningen, winkels en kantoren voor institutionele investeerders. Onze vastgoedportefeuilles kenmerken zich door goede verhuurbaarheid in verschillende economische omstandigheden. En we beheren namens a.s.r. de grootste private portefeuille landbouwgrond in Nederland. De winkel-, woning en kantorenportefeuille is opengesteld voor institutionele beleggers, die op zoek zijn naar stabiele vermogensontwikkeling. Zij kunnen deelnemen in onze fondsen of hun (inter)nationale vastgoed vermogensbeheer bij ons onderbrengen.

Gedreven door lange termijn succes

Lange termijn denken zit in onze genen. We willen een bedrijf zijn waar klanten en relaties op kunnen vertrouwen en een waardevol onderdeel zijn van de maatschappij. Zo hebben we de afgelopen jaren circa 1.000 woningen verduurzaamd en zijn we continue bezig innovaties door te voeren. Duurzaamheid is voor ons dan ook geen modewoord, maar de praktijk van meer dan 125 jaar beheren en investeren, midden in de samenleving.

Werken bij a.s.r. real estate

Vertrouwen, trots en plezier staan bij centraal. Samen met zo'n 150 collega's binnen a.s.r. real estate willen we elke dag het maximale uit elkaar en uit onze organisatie halen. De vastgoedmarkt is een dynamische markt met veel spelers. Een dag bij a.s.r. real estate is daardoor nooit hetzelfde. We zijn constant in beweging. De ene collega staat op een ‘gewone doordeweekse dag’ bij de start van de bouw van een nieuw woningproject, de andere is in gesprek met een pachter op een van onze landgoederen. Tegelijkertijd zijn collega’s op kantoor druk bezig met het sluiten van een transactie. Wat we allemaal met elkaar gemeen hebben is dat we deskundig en nuchter zijn, en alert op kansen in de markt. Ook al werken we hard, we lachen ook veel en staan altijd voor elkaar klaar.

Geïnteresseerd in een carrière bij een hands-on, professionele en groeiende vastgoedorganisatie, waar de komende jaren veel gaat gebeuren?  Bij a.s.r. real estate kun je aan de slag voor het Retail-, Woningen-, of Kantorenteam, Investment Partners, Fundmanagement of op onze stafafdeling waar onder andere Juridische Zaken, Research en Marketing en Communicatie onder vallen.

Je kunt bij a.s.r. real estate bijvoorbeeld werken als: 

  • asset manager
  • aquisitie- en verkoopmanager
  • property manager
  • fund manager
  • researcher
Vacatures in dit vakgebied

Verhalen van collega's