Waarderen is meer dan belonen.

Wat bieden we jou

Bij a.s.r. zit je goed. Je verdient een goed salaris, je krijgt een 13e maand en vakantietoeslag. We hebben een mooie pensioenregeling en je kunt deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering. Ook kun je gebruik maken van leuke kortingen op verzekeringen.

Maar we snappen dat jij je keuze voor een nieuwe werkgever niet alleen baseert op wat je maandelijks krijgt overgemaakt. Daarom vertellen we je graag over wat a.s.r. je nog meer te bieden heeft. Bij ons krijg je veel regie. Bijvoorbeeld over waar je werkt en wanneer. En hoe je je tijd indeelt en je functie doet. Je kunt bij ons volop werken aan je ontwikkeling. En we willen graag dat je gezond blijft, ook daarin investeren we veel.

Door corona werken we nu vrijwel allemaal overwegend vanuit huis. Door onze goede IT-faciliteiten gaat dat eigenlijk prima. Maar we kijken er ook naar uit om weer naar ons mooie hoofdkantoor te gaan.

Daar werk je echt lekker en het is nog duurzaam ook. Duurzaamheid voeren we door in onze totale bedrijfsvoering, in ons gedrag en in ons handelen. En dat kost ons geen enkele moeite, want maatschappelijk verantwoord ondernemen zit ons in het bloed. Via ons werk en via vrijwillige activiteiten proberen we op alle gebieden een zinvolle en nuttige bijdrage te leveren aan de samenleving.

En dat doen we samen. Met collega's die altijd bereid zijn om je te helpen en je te laten profiteren van hun kennis en ervaring. Zodat je nieuwe dingen blijft leren. Vakinhoudelijk, maar ook op andere gebieden.

 

  • Tijd- en plaatsonafhankelijk werken toon
  • Fijne werkplek toon
  • Eigen regie en ruimte om te ondernemen toon
  • Persoonlijke ontwikkeling toon
  • Vitaliteit toon
  • Duurzaam ondernemen toon
Meer lezen over a.s.r.?