Traineeship
#geefjeloopbaaneenvliegendestart #creativeminds

Traineeship

Heb jij (bijna) je wo-master op zak en wil jij je carrière een vliegende start geven via een traineeship waarin je alle ruimte krijgt om te onderzoeken waar jij je talenten het beste kan inzetten? Bij een innovatieve verzekeraar voor wie duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen de normaalste zaak van de wereld is? Dan is het a.s.r. traineeship misschien wel iets voor jou! 

Bepaal je eigen pad

Elk jaar starten we in september met een nieuw traineeship, dat anderhalf jaar duurt. Je voert je traineeship uit binnen één van de bedrijfsonderdelen van a.s.r., in een vakgebied dat aansluit bij je vooropleiding, zoals Digital & Change, Asset Management, (Online) Marketing, Digital Customer Experience of Real Estate. Samen met het management van je bedrijfsonderdeel formuleer je je eigen opdrachten en je voert deze zelfstandig uit. 

Naast je opdrachten volg je samen met je mede-trainees een op maat gemaakt ontwikkelprogramma, dat onder meer bestaat uit opleidingen, een buddyprogramma en projecten. Daarnaast word je intensief begeleid door een mentor (MT-lid) en een Ontwikkelcoach.

 

Vacatures in dit vakgebied


Verhalen van collega's