Traineeship 2024

Heb jij (bijna) je wo-master op zak? En wil jij je carrière een vliegende start geven via een traineeship waarin je alle ruimte krijgt om te onderzoeken waar jij je talenten het beste kan inzetten? Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor het a.s.r. traineeship. De vacatures hiervoor komen rond 25 april online. Wil jij hiervan op de hoogte blijven? Maak dan een vacature-alert aan.

Het traineeship van a.s.r. duurt anderhalf jaar en staat open voor kandidaten met een wo-master in verschillende studierichtingen. Als trainee ga je aan de slag bij één van de bedrijfsonderdelen van a.s.r. Samen met het management van je bedrijfsonderdeel formuleer je een aantal verschillende opdrachten en je voert deze zelfstandig uit.

Naast je opdrachten volg je samen met je mede-trainees een op maat gemaakt ontwikkelprogramma, dat onder meer bestaat uit trainingen, een buddyprogramma en projecten. Daarnaast word je tijdens het traineeship intensief begeleid door een mentor (vaak een MT-lid) en een talentadviseur.

Kom werken als trainee bij a.s.r.
Traineeship a.s.r. Maak een vacature-alert
6 redenen om bij a.s.r. een traineeship te starten
Traineeship 2024

Het nieuwe traineeship van a.s.r. start in september. Dit jaar hebben we plek voor 11 nieuwe trainees. De reactietijd voor de eerste 8 vacatures is inmiddels verstreken, dat proces gaat de tweede ronde in. Rond 25 april komen er weer een aantal traineeships beschikbaar. Wil jij hiervan op de hoogte blijven? Maak een vacature-alert aan, dan krijg je de vacatures in je mail.

Alle vacatures voor de traineeplekken staan in ons vacature-overzicht. Of ga direct naar de algemene vacature. 

 

Vacatures in dit vakgebied
Ervaringen van andere trainees

Ben je benieuwd naar ervaringen? Check dan onze socials: Instagram en LinkedIn. Hier vertellen (oud) trainees je alles over hun ervaringen met het traineeship aan de hand van vlogs, take-overs en interviews. 

Alles wat je wil weten over ons traineeship

Verhalen van collega's