Traineeship
#geefjeloopbaaneenvliegendestart #creativeminds

Traineeship

Heb jij (bijna) je wo-master op zak en wil jij je carrière een vliegende start geven via een traineeship waarin je alle ruimte krijgt om te onderzoeken waar jij je talenten het beste kan inzetten? Bij een innovatieve verzekeraar voor wie duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen de normaalste zaak van de wereld is? Dan is het a.s.r. traineeship misschien wel iets voor jou! 

Het a.s.r. traineeship

Elk jaar starten we in september met een nieuw traineeship, dat anderhalf jaar duurt. Je voert je traineeship uit binnen één van de bedrijfsonderdelen van a.s.r., in een vakgebied dat aansluit bij je vooropleiding. Samen met het management van je bedrijfsonderdeel formuleer je je eigen opdrachten en je voert deze zelfstandig uit.

Naast je opdrachten volg je samen met je mede-trainees een op maat gemaakt ontwikkelprogramma, dat onder meer bestaat uit opleidingen, een buddyprogramma en projecten. Daarnaast word je intensief begeleid door een mentor (MT-lid) en een Ontwikkelcoach.

Met alle ontwikkelingen die het coronavirus met zich meebrengt, ligt de prioriteit van a.s.r. nu en de aankomende periode bij klanten en het gezond houden van ons bedrijf. Het traineeship van september 2020 is daarom een jaar uitgesteld, zodat de nieuwe trainees weer de juiste aandacht en begeleiding kunnen krijgen.

Toch aan de slag bij a.s.r.? Bekijk de andere mogelijkheden voor starters bij a.s.r. of neem een kijkje tussen de vacatures. En wil je meteen op de hoogte zijn als de werving van het volgende traineeship van start gaat? Stel dan een vacature-alert in.

Vacatures in dit vakgebied


Verhalen van collega's