Traineeship
#geefjeloopbaaneenvliegendestart #creativeminds

Traineeship

Heb jij (bijna) je wo-master op zak en wil je veelzijdige werkervaring opdoen bij een innovatieve verzekeraar voor wie duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen de normaalste zaak van de wereld is? Dan is het a.s.r. traineeship misschien wel iets voor jou. 
Bij a.s.r. doen we waar anderen over praten. Wij zijn geen praatclub maar we ondernemen actie en we helpen. Wij maken duidelijke keuzes en nemen onze verantwoordelijkheid. We doen wat we zeggen en we doen wat we beloven.

Bepaal je eigen pad

Elk jaar starten we in september met een nieuw traineeship, dan anderhalf jaar duurt. Je voert je traineeship uit binnen één van de bedrijfsonderdelen van a.s.r., in een vakgebied dat aansluit bij je vooropleiding, bijvoorbeeld Finance, Data Science, IT, Marketing of Vastgoed. Samen met het management van je bedrijfsonderdeel formuleer je je opdrachten en je voert je opdrachten zelfstandig uit. 

Naast je opdrachten volg je samen met je mede-trainees een op maat gemaakt ontwikkelprogramma, dat onder meer bestaat uit opleidingen, een buddyprogramma en projecten. Daarnaast word je intensief begeleid door een mentor (MT-lid) en een Ontwikkelcoach.

 

Vacatures in dit vakgebied

a.s.r. Inhousedag

Wil je meer weten over ons traineeship en over werken bij a.s.r.? Geef je dan op voor onze Inhousedag op 15 april aanstaande en maak kennis met ons!


Verhalen van collega's