Traineeship 2024

Heb jij (bijna) je wo-master op zak? En wil jij je carrière een vliegende start geven via een traineeship waarin je alle ruimte krijgt om te onderzoeken waar jij je talenten het beste kan inzetten? Dan is het traineeship van a.s.r. iets voor jou!

Het traineeship van a.s.r. duurt anderhalf jaar en staat open voor kandidaten met een wo-master in verschillende studierichtingen. Als trainee ga je aan de slag bij één van de bedrijfsonderdelen van a.s.r. Samen met het management van je bedrijfsonderdeel formuleer je een aantal verschillende opdrachten en je voert deze zelfstandig uit.

Naast je opdrachten volg je samen met je mede-trainees een op maat gemaakt ontwikkelprogramma, dat onder meer bestaat uit trainingen, een buddyprogramma en projecten. Daarnaast word je tijdens het traineeship intensief begeleid door een mentor (vaak een MT-lid) en een talentadviseur.

Kom werken als trainee bij a.s.r.
Traineeship a.s.r. Maak een vacature-alert
6 redenen om bij a.s.r. een traineeship te starten
Traineeship 2024

Op 1 september 2024 start een nieuw traineeship. Dit jaar hebben we plek voor 9 trainees die zich verder willen ontwikkelen. De reactietermijn is verstreken, dat selectieproces loopt inmiddels. Wil jij op de hoogte blijven wanneer de werving voor het volgende Traineeship start? Maak een vacature-alert aan. Zodra we een nieuwe vacature hiervoor hebben, krijg je die als eerste in je mailbox.

Vacatures in dit vakgebied
Ervaringen van andere trainees

Ben je benieuwd naar ervaringen? Check dan onze socials: Instagram en LinkedIn. Hier vertellen (oud) trainees je alles over hun ervaringen met het traineeship aan de hand van vlogs, take-overs en interviews. 

Alles wat je wil weten over ons traineeship

Verhalen van collega's