Zorg en Medisch
#growthmindset #eigenbaas

Zorg en Medisch

Als professional op het gebied van (medische) zorg kun je terecht bij a.s.r. Zorg en AOV.  Het bedrijfsonderdeel Zorg administreert de zorgverzekeringen voor de labels a.s.r. en Ditzo. Het AOV-bedrijf is de inkomensverzekeraar voor het label a.s.r..

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom help je bij AOV (Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen) ondernemers, bedrijven en hun medewerkers om fysiek, mentaal en financieel zo gezond mogelijk te blijven. Samen met 470 andere deskundige en betrokken professionals sta je klaar om te voorkomen dat onze klanten arbeidsongeschikt raken. En als er toch wat gebeurt, dan zorgen we samen voor een goed inkomen en de best mogelijke begeleiding en re-integratie:

  • We zetten klanten centraal, zodat ze vertrouwen in ons hebben
  • We bieden onze proposities aan op basis van advisering door professionele intermediairs
  • We zijn toonaangevend in (digitale) performance en in het aanbieden van geïntegreerde oplossingen 

Op onze afdeling krijg je regelmatig te maken met moeilijke situaties. Je duikt dan ook met hart en ziel in een casus om tot de beste oplossing te komen. Wil je steeds beter worden en blijven groeien in je vak? Daar helpen we graag aan mee door je veel opleidingsmogelijkheden te bieden. 

Vacatures

We hebben regelmatig nog andere vacatures openstaan binnen het vakgebied Medisch en Zorg. Denk bijvoorbeeld aan functies als:

  • Medisch Adviseur
  • Arbeidsdeskundige
  • Re-integratie Manager
  • Inkoper
  • Beleidsadviseur
  • Adviserend Verpleegkundige
Vacatures in dit vakgebied
a.s.r. Zorg

a.s.r. Zorg is niet alleen een ziektekostenverzekeraar, maar vooral een zorgverzekeraar. We geven onze klanten een persoonlijke benadering doordat we een uitstekende wachtlijstbemiddeling hebben, kwalitatief goede zorg inkopen en de klant altijd zo goed mogelijk bedienen. Zo willen wij de zorgverzekeraar zijn waar klanten zich gehoord en geholpen voelen.

Ook al is a.s.r. één van de grootste verzekeraars van Nederland, als zorgverzekeraar zijn we één van de kleinste. In 2018 hadden we ongeveer 350.000 klanten. Onze zorgverzekeringen worden gedistribueerd via assurantieadviseurs, maar we kopen ook steeds meer zelf onze zorg in. Onze afdeling is dus continu in beweging. 

De kleinschaligheid van onze organisatie biedt jou veel voordelen. Als medewerker krijg je namelijk veel vrijheid en invloed binnen je functie. We stimuleren je om eigen initiatief te nemen en innovatief te zijn. Doordat onze afdeling constant verandert, heb je wel een portie flexibiliteit nodig. Daarnaast ga je altijd voor een optimale klantbeleving en weet je klanten aan je te binden met jouw persoonlijke aanpak.


Verhalen van collega's