Marketing en Communicatie
#ditisdetijdvandoen
Home Vakgebieden Marketing en Communicatie

Marketing en Communicatie

Als marketing of communicatie professional vertel je het verhaal van a.s.r. Met goede proposities, sterke campagnes en rake web content. En door constant rekening te houden met de customer journey. Zo zorg je voor transparantie, duidelijkheid, een betere positionering en een grotere klanttevredenheid. Dat kan voor collega’s zijn of voor de buitenwereld. Voor heel a.s.r., maar ook voor één van onze merken of als werkgever. 

Je kunt als communicatie- of marketingprofessional op verschillende plekken werken binnen a.s.r. Op de afdeling Corporate Communicatie kun je je talent inzetten op de vakgebieden interne communicatie, woordvoering en PR, evenementen, merk & positionering, verslaglegging en investor relations. In de business werken bovendien nog een aantal communicatieprofessionals en marketeers dedicated voor een businessline of een merk. En in het team Innovatie en Digitaal werken marketing- en communicatieprofessionals aan vooral digitale projecten en producten.

Ook is er veel variatie in de inhoud van de functies. Je kunt bij ons werken als adviseur, maar ook als redacteur of als visual designer. Of als (online) marketeer, analist of storyteller. Wat je ook doet, je krijgt bij ons als marketing- en communicatiespecialist veel ruimte om initiatief te nemen, verbeteringen aan te dragen en jezelf te blijven ontwikkelen

Vacatures in dit vakgebied

Verhalen van collega's