{ "slides": [ { "image": "/-/media/images/werkenbijasr/hoofdpagina/headerbanners-november-2021/fiscaal-en-juridisch/werken-bij-asr-vacatures-in-utrecht-fiscaal-juridisch-2.jpg?mw=1440&hash=B598DEEFFA43D436FF49993A3F2D21FA" ,"mobileImage": "" ,"title": "Kom bij a.s.r. doen waar anderen over praten" }, { "image": "/-/media/images/werkenbijasr/hoofdpagina/headerbanners-november-2021/fiscaal-en-juridisch/werken-bij-asr-vacatures-in-utrecht-fiscaal-juridisch-3.jpeg?mw=1440&hash=EFF68A0B9AB8BF046B840087426AFEE9" ,"mobileImage": "" }, { "image": "/-/media/images/werkenbijasr/hoofdpagina/headerbanners-november-2021/over-asr/werken-bij-asr-vacatures-in-utrecht-over-asr-2.jpg?mw=1440&hash=44AAFDDEA9C7188D48EB44F4940EED64" ,"mobileImage": "" } ] }
Home Vakgebieden Het Inkomenbedrijf van a.s.r.

Ontdek of werken bij de businessline Inkomen van a.s.r. bij jou past!

Bij de businessline Inkomen van a.s.r. werken we iedere dag samen met 900 collega's aan onze missie op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Zit jij vol met goede ideeën om onze klantwaarde te verhogen, zet jij de klant altijd op de eerste plek en weet jij wat nodig is om onze klanten inzetbaar te krijgen én houden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Benieuwd naar meer? Ontdek wat jij bij ons kan doen!

Kom werken bij onze businessline Inkomen van a.s.r.
Bekijk onze vacatures Maak een vacature-alert
Dit is Inkomen bij a.s.r.

a.s.r. is in Nederland marktleider op het gebied van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, WIA/WGA- en verzuimverzekeringen. Wij hebben vestigingen in Utrecht en in Heerlen. Samen met onze adviseurs bieden wij via onze labels a.s.r. en Loyalis inkomensverzekeringen en diensten aan voor ondernemers, werkgevers en werknemers. Onze klanten willen vooral zelf inzetbaar blijven en uitval van zichzelf of hun medewerkers voorkomen. En als dat even niet mogelijk is, goed verzekerd zijn van een inkomen. Alles wat we doen, doen we dan ook vanuit de missie om al onze klanten inzetbaar en verzekerd te houden.

Duurzame inzetbaarheid is voor ons en onze klanten belangrijk. a.s.r. is een maatschappelijk betrokken verzekeraar die graag een bijdrage wil leveren aan het gezonder en fitter maken van Nederland. Samen met adviseurs ondersteunen we werkgevers bij het ‘gezonder’ maken van hun bedrijf en hun medewerkers. Als er toch sprake is van uitval, zorgen wij voor de begeleiding van zieke medewerkers en ondersteuning om de re-integratie van deze medewerkers te bevorderen.

Samen werken we aan:

  • Een financieel vangnet bieden, bij uitval of verzuim
  • Persoonlijk contact en ondersteuning, op de momenten die er voor de klant toe doen
  • Preventieve dienstverlening, waarmee we ondernemers en werknemers aan het werk kunnen houden en de negatieve gevolgen van uitval beperken 
  • Goede ondersteuning in het herstelproces als er toch sprake is van verzuim 
  • Re-integratie adviezen en -diensten om terugkeer naar werk te bevorderen 
  • Klantgemak in onze processen door verdere digitalisering en stroomlijning van IT-systemen

 

Vacatures in dit vakgebied
Duurzame verzekeraar

a.s.r. speelt als verzekeraar, belegger en werkgever een leidende rol op het gebied van duurzaamheid. Bij alles wat we doen, denken we na over de vraag of dit houdbaar is voor de toekomst. En met resultaat met een plek in de Dow Jones Sustainability World index behoort a.s.r. tot de wereldwijde top van duurzame bedrijven. En met ons beleggingsbeleid zijn we al jaren koploper in de Eerlijke Verzekeringswijzer. 

Duurzaamheid zit in ons DNA. Ons kantoorgebouw is CO2-neutraal en we zijn trotse eigenaar van de grootste bi-directionele laadgarage van de wereld. Ook reizen we zoveel mogelijk met het OV of een elektrische auto. 

Teamuitjes combineren we vaak met een maatschappelijke activiteit en collega’s zetten zich vaak actief in als vrijwilliger. Bijvoorbeeld door les te geven op scholen over financiën of door mensen te helpen met hun financiële administratie.

Solliciteer op één van onze Inkomen gerelateerde vacatures

Ben je enthousiast geworden over werken bij a.s.r. en is het tijd voor een volgende stap in je carrière? Bekijk dan al onze Inkomen gerelateerde vacatures! We zijn bijvoorbeeld regelmatig op zoek naar: 

  • Casemanagers: als casemanager begeleid je werknemers en hun werkgever in het verzuimtraject en bevorder je het herstel. Juist het voorkomen van verzuim, onder andere door het aanbieden van preventieve diensten, wordt daar steeds belangrijker.
  • Relatiebeheerders: bij onze teams Relatiebeheer heb je een commerciële rol waarin je werkgevers en hun intermediair begeleidt in het aangaan van de beste verzekeringsoplossing op het gebied van verzuim en WIA/WGA voor hun bedrijf en werknemers
  • Claimbehandelaars: bij werkgeversverzekeringen beoordeel je bij verzuim of een WIA/WGA-afschatting het recht op een uitkering en draag je zorg voor de juiste uitbetaling.
  • Acceptanten Individueel: je begeleidt de ondernemer en zijn adviseur bij het bepalen van de beste verzekering voor zijn situatie en zorg voor een soepel lopend proces.
Liever vrijblijvend een kopje koffie drinken met één van onze recruiters? Dat kan ook! Neem contact op via e-mail of WhatsApp.

 


Verhalen van collega's