Home Starter Traineeships bij asr

Traineeships bij a.s.r.

In september 2021 hebben we binnen a.s.r. weer plek voor een nieuwe groep trainees. Het Traineeship van duurt anderhalf jaar. Je voert drie tot vier verschillende opdrachten uit binnen één van de bedrijfsonderdelen van a.s.r. in een vakgebied dat aansluit bij je vooropleiding en interesse. Bijvoorbeeld Data Science, IT, Marketing, Kapitaalmanagement, Bedrijfskunde, Vermogensbeheer of Vastgoed. 

De afdelingen en opdrachten van de Traineeships bij a.s.r.

Tijdens je Traineeship voer je zelfstandig een aantal opdrachten uit. De eerste opdracht ligt vast. Je volgende opdrachten formuleer je samen met het management van je bedrijfsonderdeel, op basis van jouw interesse, talenten en ambities. Alle bedrijfsonderdelen hebben hun eigen uitdagingen en vraagstukken. Daarom geven we je hier meer informatie over de Traineeships per bedrijfsonderdeel. 

  • Asset Management Traineeship bij a.s.r. vermogensbeheer toon
  • Bedrijfskunde Traineeship bij Leven & Pensioenen van a.s.r. toon
  • Bedrijfskunde Traineeship bij Zorgverzekeringen van a.s.r. toon
  • Bedrijfskundig Marketing Traineeship bij Klantbeleving & Digitaal toon
  • Data Science Traineeship bij Schadeverzekeringen van a.s.r. toon
  • Data Scientist Traineeship bij Zorgverzekeringen van a.s.r. toon
  • Kapitaalmanagement Traineeship bij Strategisch Balansmanagement toon
  • Marketing & Sales Traineeship bij Hypotheken van a.s.r. toon
  • Marketing & Sales Traineeship bij Inkomensverzekeringen van a.s.r. toon
  • Vastgoed Traineeship bij a.s.r. real estate toon

Elise (Trainee): 'Je voelt je vanaf het eerste moment onderdeel van a.s.r. De trainee groep zorgt ervoor dat je gelijk een netwerk hebt binnen het bedrijf, en je deelt lief en leed met elkaar. Je leert de groep extra goed kennen door de uitdagende trainingsdagen, en weet elkaar daardoor dan ook vaak te vinden voor advies of gezelligheid. Ook fijn dat je meteen heel serieus wordt genomen door je directe collega’s: volledig meedraaien met interessante projecten én zelf je pad kunnen bepalen, was voor mij een perfecte combinatie. 

Nelleke: 'Ik vond het heel leerzaam om de ontwikkeling als groep door te maken. We hebben tijdens het traineeship verschillende intervisierondes gehad waarin we een casus van een van de trainees samen bespraken. Even de diepte ingaan op een onderwerp wat voor een van de trainees relevant was, vond ik nuttig en leuk. Situaties van andere trainees zijn vaak heel herkenbaar!'

Vacatures in dit vakgebied

Verhalen van collega's