Inhousedag traineeship a.s.r.

Traineeship 2024

Tijdens onze Inhousedag op 10 april laten we zien hoe het is om te werken bij één van de grootste en duurzaamste verzekeraars van Nederland en vertellen we alles over het traineeship. De deadline voor het aanmelden voor de Inhousedag is inmiddels verlopen, maar je kan nog wel solliciteren op één van onze traineeship

Traineeships van a.s.r.
Solliciteer nu!
  • Welkomstwoord door Jos Baeten (ceo van a.s.r.)
  • Uitleg over het traineeship van a.s.r. en hoe we werken bij a.s.r.
  • Interactieve opdracht onder leiding van (oud-)trainees
  • Speeddates met de mentoren van het traineeship
  • Rondleiding door het duurzame hoofdkantoor van a.s.r.
  • Gezellige afsluiting met een borrel

Het nieuwe traineeship van a.s.r. start op 1 september 2024. Dit jaar hebben we plek voor 8 trainees die zich verder willen ontwikkelen in projectmanagement, data science, asset management, vastgoed, quant, marketing, ESG Reporting of actuariaat.

Je gaat aan de slag met drie verschillende opdrachten. Waar die over gaan en bij welk team je dat gaat doen? Dat bepaal je grotendeels zelf. Zo sta jij zelf aan het roer van het traineeship. Daarnaast volg je samen met je mede-trainees een op maat gemaakt ontwikkelprogramma en krijg je intensieve begeleiding van een mentor (vaak een MT-lid) en een talentadviseur.

Na anderhalf jaar vol inspiratie, professionele en persoonlijke groei en uitdagende opdrachten heeft de traineegroep die in september 2021 is gestart, begin 2023 het traineeship bij a.s.r. afgerond. 

Oud-trainee Skadi: ‘Het traineeship was een geweldige start van mijn carrière met veel waardevolle lessen die ik kan toepassen in mijn huidige functie en toekomstige uitdagingen.’

Traineeships van a.s.r.

Klaar om jouw carrière de perfecte start te geven? Dit jaar hebben we plek voor 8 trainees die zich verder willen ontwikkelen in projectmanagement, data science, asset management, vastgoed, quant, marketing, ESG reporting & control en actuariaat. 

Alle vacatures voor de traineeplekken staan in ons vacature-overzicht. Of ga direct naar de algemene vacature.

Het traineeship heeft mij de mogelijkheid geboden om mij breed te oriënteren binnen mijn vakgebied en daardoor te kunnen ontdekken wat goed bij mij past

Femke van Silfhout, Finance trainee

Ervaringen van andere trainees

Ben je benieuwd naar ervaringen? Check dan onze socials: Instagram en LinkedIn. Hier vertellen (oud) trainees je meer over hun ervaringen met het traineeship.

Solliciteren op een plek in het traineeship van a.s.r.

Je kunt vanaf nu solliciteren op een plek in het traineeship van a.s.r. dat op 1 september start. 
Alle vacatures voor de traineeplekken staan in ons vacature-overzicht.


Verhalen van collega's