Beste Werkgever

In 2019-2020 en 2020-2021 verdiende a.s.r. het Beste Werkgever keurmerk. Dit is het resultaat van een onderzoek van Effectory onder onze medewerkers. Zij beoordeelden a.s.r. op werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent. In 2019-2020 kreeg a.s.r. naast het keurmerk de hoogste score in de categorie ‘verzekeraars’ en mochten we ons ‘Beste Werkgever’ onder de verzekeraars noemen.

Trotse medewerkers

En dat zegt iets over werken bij a.s.r. We doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat onze 3.500 bevlogen medewerkers fit, gezond en met plezier hun werk kunnen blijven doen. We moedigen elkaar aan om de klant goed te helpen, nieuwe dingen te leren én een belangrijke bijdrage te leveren aan de maatschappij. Helpen door te doen, daar geloven we in.

Over het Beste Werkgevers keurmerk

Het Beste Werkgevers keurmerk is de grootste onafhankelijke onderscheiding voor goed werkgeverschap in Nederland. Met behulp van scans geven medewerkers hun waardering voor werkgeverschap. Deze resultaten worden vergeleken met andere organisaties in Nederland en in dezelfde sector.

Meer lezen over a.s.r.?