Beste Werkgever

In 2019 verdiende a.s.r. het keurmerk Beste Werkgever 2019-2020. We behaalden maar liefst drie sterren, de maximum score van het Beste Werkgevers keurmerk. Dit is het resultaat van een onderzoek van Effectory onder onze medewerkers. Zij beoordeelden a.s.r. op werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent. In de categorie ‘verzekeraars’ eindigden we bovenaan. We mogen ons dus in 2019-2020 ‘Beste Werkgever’ onder de verzekeraars noemen.

Trotse medewerkers

En dat zegt iets over werken bij a.s.r. We doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat onze 3.500 bevlogen medewerkers fit, gezond en met plezier hun werk kunnen blijven doen. We moedigen elkaar aan om de klant goed te helpen, nieuwe dingen te leren én een belangrijke bijdrage te leveren aan de maatschappij. Helpen door te doen, daar geloven we in.

Over het Beste Werkgevers keurmerk

Het Beste Werkgevers keurmerk is de grootste onafhankelijke onderscheiding voor goed werkgeverschap in Nederland. Met behulp van scans geven medewerkers hun waardering voor werkgeverschap. Deze resultaten worden vergeleken met andere organisaties in dezelfde sector. Dit levert een Beste Werkgevers Score van één tot drie sterren op. 

Meer lezen over a.s.r.?