{ "slides": [ ] } { "slides": [ { "image": "/-/media/images/werkenbijasr/nu-later-altijd---campagnepagina/wvd-231203-162-1440x576.jpg?mw=1440&hash=00285DF6432B90D5A8E0A7358044089C" ,"mobileImage": "" ,"title": "Tuurlijk is er méér dan alleen je baan" ,"hideTitleOnMobile": true } ] }
Home Nu, later, altijd

Nu, later en altijd

Bij a.s.r. weten we dat er méér is dan alleen je baan en je niet het één voor het ander wilt laten. Daarom zetten we jou centraal. Van Klantenservice tot IT en van Relatiebeheer tot Finance. Door te luisteren naar jouw wensen zorgen we ervoor dat jij maximaal tot je recht komt. Hierdoor hoef je niet te kiezen tussen of of, maar kan je én én combineren.

Wij zetten jou centraal zodat jij het kan doen bij a.s.r. 

Kom werken bij a.s.r.
Bekijk vacatures www.asr.nl

Wij reiken alle handvatten aan voor optimaal werkgeluk zodat jij het nu kan doen. Dat betekent veel invloed op hoe jij je baan vormgeeft, een hybride werkomgeving waar ideeën en initiatieven worden aangemoedigd, en een breed scala aan opleidingen en trainingen voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit allemaal in een platte organisatiestructuur met weinig hiërarchie.

Zodat je én je leven én je werk kan indelen zoals jij dat wil.

Later heb je een rugzak aan ervaring en kennis waardoor je alles uit je loopbaan en je leven kan halen. Want door het ontdekken van jouw talenten en vaardigheden vergroot jij je potentie op de arbeidsmarkt. Daarnaast is a.s.r. een groot bedrijf met veel kansen om intern door te groeien. We vinden het belangrijk dat jij zo lang mogelijk een goede en zinvolle bijdrage aan de arbeidsmarkt kan leveren.

Zo vergroot je én je levenservaring en én je loopbaanperspectief. 

Het werk dat jij doet heeft een positieve invloed op de samenleving van morgen. Samen stropen wij onze mouwen op voor een eerlijkere en duurzamere toekomst. Met grote en kleine keuzes creëer je toegevoegde waarde voor jezelf én voor mens, milieu en toekomstige generaties.

Zo lever je altijd een bijdrage aan de duurzame impact van a.s.r.

Verhalen van collega's

Ben je benieuwd hoe onze collega’s hun werk en hun leven invullen? Zoals Mila, die bewust kiest voor vrijwilligerswerk naast haar functie bij a.s.r. Brayan, die regie pakte en zijn droombaan creëerde. Of Julia, die het roer omgooide om duurzame impact te maken. Lees hieronder hun verhalen.

 

Lees hoe Mila koos voor een mooie werk-privé balans Lees hoe Brayan zijn droombaan creëerde Lees hoe Julia duurzame impact maakt