Home Instagram werken bij asr

De laatste links op Instagram

Instagram Werken bij a.s.r. 

Op het Instagram-account van Werken bij a.s.r. vertellen we je meer over werken bij a.s.r. en willen we je inspireren om de regie te pakken in je loopbaan, te werken aan je ontwikkeling en gezond en fit aan het werk te blijven.

Vacatures

Wil je ook werken bij a.s.r.? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer meteen!

Werken bij a.s.r.

Bij a.s.r. zit je goed. We bieden je niet alleen een mooi salaris en een 13e maand, maar ook alle ruimte om zelf te bepalen waar, wanneer en hoe je je werk doet. Daarnaast stimuleren we je om je continu verder te ontwikkelen en helpen we je om fit en gezond te blijven. 
Bij a.s.r. geloven we dat verschillen ons samen sterker en beter maken en staan we voor gelijke carri√®rekansen voor iedereen. We streven naar een inclusieve cultuur, waarin verschillen worden herkend, gewaardeerd en benut.  

a.s.r. als Beste Werkgever

a.s.r. is in 2021 uitgeroepen tot World-class Workplace (Beste Werkgever) van heel Nederland! Dit is het resultaat van een grootschalig onderzoek van Effectory naar goed werkgeverschap.

Met een vragenlijst onder medewerkers beoordeelde Effectory werkgevers op onder andere organisatierichting, werktrots en het benutten van talent. Het keurmerk wordt toegekend aan iedere organisatie die scoort boven de benchmark van een bepaalde regio of wereldwijd. De medewerkers van a.s.r. gaven een 8,4 voor hun werkgever, maar liefst 1,2 punt hoger dan het landelijk gemiddelde.

a.s.r. als duurzame werkgever

Duurzaam ondernemen is voor ons vanzelfsprekend: als verzekeraar, belegger, werkgever én betrokken deelnemer aan de samenleving zoeken we steeds naar een goede balans tussen mens, maatschappij en milieu. Als duurzame werkgever stimuleren we medewerkers om zich continu te ontwikkelen om zo hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.