Home Werken bij de combinatie a.s.r. en Aegon Nederland

Werken bij de combinatie Aegon  Nederland en a.s.r.

a.s.r. en Aegon Nederland gaan verder als één bedrijf

Je hebt een interessante vacature gezien van Aegon Nederland bij a.s.r. Hoe zit dat nu precies? We vertellen je graag meer over de nieuwe combinatie Aegon Nederland – a.s.r. en wat dat voor jou kan betekenen. (in English)

Werken bij een top 3 verzekeraar

a.s.r. en Aegon Nederland gaan samen verder als a.s.r. De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de fusie. Die hopen we rond 1 oktober af te ronden. Daarna start de integratie van de bedrijfsonderdelen en afdelingen. Samen vormen a.s.r. en Aegon Nederland een leidende verzekeraar in Nederland. We gaan bouwen aan een sterk a.s.r., waarin we het beste van a.s.r. en Aegon Nederland bij elkaar willen brengen. We nemen 3 jaar de tijd voor de integratie, tot eind 2026. 

5 redenen om bij de combinatie Aegon Nederland en a.s.r. te werken

Lees meer over wat je bieden op deze pagina

Kom werken bij a.s.r.
logo a.s.r. en Aegon Bekijk vacatures Maak vacature-alert
Hoe gaat het nu verder?

Aegon Nederland en a.s.r. gaan samen verder als a.s.r. Als jij hebt gesolliciteerd op een vacature van Aegon Nederland, en een startdatum hebt afgesproken tussen 1 juli - 1 oktober 2023, kom je eerst in dienst bij Aegon Nederland. 1 oktober is de datum van de geplande werkgeversfusie tussen a.s.r. en Aegon Nederland; dan wordt a.s.r. je werkgever. 

Tot 1 oktober verandert er voor jou niets: je blijft werken op de locatie waar je bent gestart, in hetzelfde team, met dezelfde leidinggevende. Ná 1 oktober gaan we samen bouwen aan een nieuw a.s.r. Dan start de integratie van de bedrijfsonderdelen en afdelingen van Aegon Nederland en a.s.r. Of en wanneer er eventueel iets voor jou gaat veranderen, is afhankelijk van het bedrijfsonderdeel waar je gaat werken. We nemen 3 jaar de tijd voor de integratie, tot eind 2026.

Onderdeel van de integratie kan zijn dat je een andere standplaats krijgt, een ander team of een andere leidinggevende. Dat is afhankelijk van de integratieplannen. Die plannen worden zorgvuldig gemaakt en afgestemd met de medezeggenschap. 

Kom jij meebouwen aan één sterk a.s.r.?
Heb je nog een vraag?

De Talent Acquisition Business Partner geeft je graag meer informatie over wat deze samenvoeging betekent voor jouw sollicitatieproces.

Meer lezen over a.s.r.?