Tin Nguyen
Business IT Consultant

Ik krijg veel ruimte om initiatief te nemen.

Termen als coördinator, verbinder en troubleshooter kenmerken Tin. Tel daar zijn leergierige en zelfstartende instelling bij op en je komt uit op een flitsende loopbaan bij a.s.r. Hij is daar zelf liever bescheiden over. In de veelzijdige functie van Relatiebeheerder was hij al een belangrijke schakel, en hij is hard op weg om dat in zijn nieuwe team als Business IT Consultant te evenaren. Zij moesten eerst nog even geduld hebben, want Tin was betrokken bij veel lopende projecten. Als je Tin namelijk iets vraagt, krijg je hem voor de volle 100%. Hij startte bij a.s.r. met als primair persoonlijk doel: plezier in het werk. Deze missie is meer dan geslaagd!

Mijn baan

Als je bij a.s.r. initiatief toont, krijg je alle ruimte. En dat heb ik gemerkt. Mijn carrière bij a.s.r. is tot nu toe als een komeet gegaan. Al snel nadat ik in dienst trad, kreeg ik een leuke projectrol bij het naverrekeningsteam. Na een half jaar keerde ik terug naar de frontoffice bij de afdeling klantbeheer van De Amersfoortse, toen nog een apart label van a.s.r.. Door de introductie van de Nieuwe Generatie AOV (NGA) werd mijn functie als Klantbeheerder omgezet naar Relatiebeheerder. Ik werd verantwoordelijk voor het aanbieden, administreren en beheren van renderende inkomensproducten en -diensten. Door mijn oplossingsgerichtheid en verantwoordelijkheidsgevoel kreeg ik steeds meer een coördinerende rol. En omdat ik het leuk vind mijn kennis bij te spijkeren, was ik al snel een vraagbaak voor collega’s. Ik geniet van het oplossen van moeilijke vraagstukken. Dat viel de afdeling IT, met wie wij vanuit AOV veel te maken hadden, ook op. Nu werk bij hen als Business IT Consultant met als aandachtsgebied SK AOV RUN. Ik kan mijn analytisch inzicht hier volledig kwijt en me ontwikkelen van allrounder tot specialist. Het IT-vak is nieuw voor mij. Er ligt een mooie uitdaging om mezelf de wereld van functioneel beheer eigen te maken.

Ik krijg alle ruimte om me hier als persoon te ontwikkelen.

Tin Nguyen, Business IT Consultant


Gerelateerde vacatures
Mijn visie op a.s.r. als werkgever

De keuze voor een werkgever met de omvang van a.s.r. heb ik heel bewust gemaakt. Ik wilde echt meemaken hoe het is om te werken bij een groot bedrijf. En dit is boven verwachting gegaan. Je zou denken dat de mogelijkheden binnen zo’n grote organisatie beperkt zouden zijn. Het tegendeel is waar. Ik krijg alle ruimte om mij als persoon te ontwikkelen. Die ruimte benut ik graag.

Mijn toekomst bij a.s.r.

Plezier staat voor mij voorop. En om dit te behouden, zijn persoonlijke ontwikkeling, vrijheid en diversiteit voor mij belangrijk. De dynamiek en ruimte bij a.s.r. helpen hier zeker bij. In mijn huidige rol kan ik me volop ontwikkelen in een nieuw vakgebied. Geweldig dat ik deze kans heb gekregen. En hierna? Voorlopig duik ik eerst in de wereld van IT. Met veel plezier!


Verhalen van andere collega's