Manon de Bruin
Manager Werknemers Pensioen

Ik vind steeds weer nieuwe uitdagingen bij a.s.r.

Sinds haar start bij a.s.r. in 1998 is Manon de Bruijn in verschillende functies binnen Pensioenen werkzaam geweest. Steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen. De rol die zij sinds juli 2013 vervult, is die van Manager Werknemers Pensioen. Samen met de mensen van haar nieuwe team werkt Manon aan de nieuwe pensioenpropositie voor de zakelijke markt: 'Het Werknemers Pensioen'.

Mijn baan

In de strategie van a.s.r. Pensioenen is het Werknemers Pensioen het kernthema. Het is een eigentijds en overzichtelijk pensioenproduct dat klaar is voor de toekomst. Het Werknemers Pensioen voldoet aan de nieuwste standaarden en is 24/7 digitaal toegankelijk. De focus ligt daarbij op snelle processen en verwerking door middel van Straight Through Processing via online portals. De missie van het team Werknemers Pensioen is: 'in een keer goed'. Met mijn resultaatgerichtheid past die missie perfect bij mij. Het multidisciplinaire karakter van het team spreekt mij ook enorm aan! Ik verwacht van de mensen dat zij een totale pensioenregeling kunnen beheren: klantcontact, sparren met de buitendienst, het administratief volledig beheren van een pensioencontract. Daarbij is het klantcontact van essentieel belang: het is helder voor wie je het werk doet.

Ik wil me gedurende mijn hele carrière verder kunnen ontwikkelen. 

Manon de Bruin, Manager Werknemers Pensioen 

Mijn reden om te solliciteren bij a.s.r.

Na het afronden van mijn studie Rechten in 1998 ben ik gaan werken bij a.s.r. pensioenen. Ik zag de raakvlakken tussen pensioenen en rechten en wilde een kijkje in de keuken nemen van een verzekeraar. Dat beviel zo goed dat ik ben gebleven. Ik heb me vanaf dag één welkom gevoeld. Ik startte met een opleiding en ben vervolgens in teams gaan werken. Vanaf dat moment is de bal gaan rollen. Gaandeweg ben ik gaan ervaren dat een rol als manager het beste bij mij past. Dat is waar ik energie van krijg.

Gerelateerde vacatures
Mijn collega's

Ik hecht veel belang aan goede samenwerking. Dat betekent dat je over grenzen van teams óf over grenzen van verantwoordelijkheden heen gaat. Dat wordt binnen a.s.r gewaardeerd.

Niet iedereen is hetzelfde, dat zie ik als meerwaarde in de samenwerking. Je hebt verschillende kwaliteiten nodig zodat je elkaar kunt aanvullen.

Mijn visie op a.s.r. als werkgever

Werken bij a.s.r. ervaar ik als heel plezierig. Ik kijk naar de organisatie als een goede werkgever, waar ik me prettig voel en waar ik veel betrokkenheid ervaar. Als je aangeeft dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging, is er vaak een mogelijkheid. Dit heb ik al meerdere keren mogen ervaren.

Bij a.s.r. wordt veel waarde gehecht aan kwaliteit, de klant zo optimaal mogelijk bedienen is mijn doel. Hierbij krijg je de mogelijkheid om je door het volgen van opleidingen verder te ontwikkelen.

Mijn toekomst bij a.s.r.

Ik ga me meer dan 100 % inzetten om het Werknemers Pensioen samen met het team en de keten neer te zetten. Ik zie er naar uit om de doorontwikkeling met mijn collega’s verder vorm te geven. Samen met onze klanten hebben wij het succes van het Werknemers Pensioen in handen!

Wil je nog meer weten over werken bij a.s.r. Pensioenen? Kijk dan naar dit filmpje.


Verhalen van andere collega's