Maak kennis met ons.

Inhousedag

Heb je interesse in het a.s.r. Traineeship en wil je meer weten over werken bij a.s.r.? Geef je dan snel op voor onze online Inhousedag op 14 april!

Het programma van de a.s.r. Inhousedag

Tijdens de online Inhousedag krijg je in 2,5 uur alles te horen over het a.s.r. Traineeship. We geven je een kijkje in de keuken van a.s.r., zodat je een indruk krijgt hoe we bij a.s.r. werken en wat we precies doen. Ook maak je kennis met de CEO van a.s.r. en ga je op speeddate met mentoren die tijdens het a.s.r. Traineeship één op één begeleiding bieden. Zo weet je na de Inhousedag precies of het a.s.r. Traineeship iets voor jou is.

Het a.s.r. Traineeship

Elk jaar starten we in september met een nieuw a.s.r. Traineeship, dat anderhalf jaar duurt. Dit traineeship is bedoeld voor (pas) afgestudeerde wo-ers, die bij voorkeur een studie hebben afgerond in één van deze gebieden: Digital & Change, Asset Management, (Online) Marketing, Data Science of Digital Customer Experience

Je gaat je op professioneel én persoonlijk vlak ontwikkelen en je talenten onderzoeken. En je jaagt je ambitie na om impact te maken en een steentje bij te dragen aan de maatschappij. Tijdens het traineeship krijg je veel regie en verantwoordelijkheid en de ruimte om je eigen pad te vinden. Je volgt een op maat gemaakt ontwikkelprogramma met je mede-trainees en je krijgt intensieve begeleiding.

Vacatures in dit vakgebied
Aanmelden voor de Inhousedag

Wil jij naar de online Inhousedag komen? Geef je dan voor 6 april op  door op de vacature te solliciteren.

Vanaf april kun je solliciteren op het a.s.r.Traineeships. Wil je op de hoogte blijven? Maak dan een vacature-alert, dan krijg je een e-mail zodra de vacatures voor het Traineeship openstaan.


Verhalen van collega's