Remco Mallee
Productmanager Zorg

Elke uitdaging transformeren we samen tot iets moois.

In 2008 zou Remco Mallee als claimmedewerker zorg a.s.r. een maand komen versterken. Anno nu werkt hij nog steeds bij ons. En Remco heeft niet stilgezeten: het carrièrepad dat hij in hoog tempo heeft afgelegd, heeft hem voorzien van de juiste basis voor de verantwoordelijke - toen nog - spilfunctie die hij sinds 2013 succesvol vervult, namelijk de functie van productmanager zorg.

Mijn baan

Als productmanager ben ik verantwoordelijk voor het productbeleid in de keten. In de praktijk betekent het dat ik onder andere nauwlettend de ontwikkelingen in de snel veranderende zorgmarkt in de gaten houd, analyses maak en de concurrentie volg. Op die manier kan ik tijdig anticiperen op de wensen van onze stakeholders, waarbij de belangrijkste stakeholders natuurlijk onze klanten zijn. Om aan de behoefte van alle stakeholders te voldoen, is het belangrijk dat we met onze zorgproducten inspelen op (toekomstige) ontwikkelingen, helder communiceren en continu innoveren.

Door nauw samen te werken en veel te sparren met collega’s van de afdelingen Beleid en Inkoop, Marketing, Communicatie, Finance en ICT komen we tot mooie ideeën, goede oplossingen en nog scherpere proposities. Hierbij maken we gebruik van de vrijheid die we bij a.s.r. krijgen en zoeken we de grenzen van onze creativiteit op. Elke uitdaging transformeren we samen tot iets moois.

We krijgen veel mandaat en vrijheid van de directie.

Remco Mallee, Productmanager Zorg

Mijn reden om te solliciteren

Oorspronkelijk zou ik een maand bij a.s.r. als claimmedewerker op uitzendbasis werken. Van beide kanten zagen we echter zoveel mogelijkheden voor de toekomst dat mijn uitzendovereenkomst al snel werd omgezet naar een vast contract. Die ene maand is uitgemond in een dienstverband van vele jaren. De ervaring die ik in mijn vorige functies bij a.s.r. heb opgedaan - waaronder het vele klantcontact - maakt dat ik als productmanager mijn vak nog beter kan uitoefenen.

Gerelateerde vacatures
Mijn collega's

Ik beweeg als een spin-in-het-web tussen de keten en de verschillende afdelingen. Ik ben onderdeel van het adviesbureau zorg. Mijn collega’s zitten verdeeld over vijf á zes afdelingen, toch is het contact erg goed. De lijnen zijn kort waardoor we snel tot besluiten komen. Die snelheid in de samenwerking is ook te danken aan de grote hoeveelheid mandaat en vrijheid die we van de directie krijgen. Dat vind ik een belangrijk en prettig onderdeel van de cultuur bij a.s.r.

Mijn visie op a.s.r. als werkgever

Ik kijk heel positief naar a.s.r. als werkgever, zeker door de ruimte die mij wordt gegeven om mezelf te ontwikkelen. Kansen die ik zie en wil pakken, kan ik hier verzilveren. Zo groei ik steeds door naar een hoger niveau, breng ik meer focus aan en kan ik stappen vooruit blijven zetten. Hierbij houden mijn leidinggevenden en ik elkaar scherp: jaarlijks stellen we nieuwe doelen.

Mijn toekomst bij a.s.r.

Toen ik in 2013 als productmanager startte, was dit een nieuwe functie. Ik was volledig vrij om de grenzen op te zoeken en de functie naar eigen inzicht in te vullen. Inmiddels krijgt het geheel meer vastigheid in de organisatie, wat het voor mij mogelijk maakt om focus aan te brengen. Dat betekent niet dat ik klaar ben. Er komen nog zo ontzettend veel interessante marktveranderingen, daar wil ik absoluut een mooie bijdrage aan leveren.


Verhalen van andere collega's