Home Blog Welkom in de wereld van lang

Welkom in de wereld van lang

a.s.r. staat al enkele jaren achter elkaar op de eerste plaats bij de Eerlijke Verzekeringswijzer. Dat is onder andere te danken aan al onze duurzame investeringen, die de knappe koppen van onze afdeling vermogensbeheer uitvoeren. Zij geven nu een kijkje in hun wereld: Welkom in de wereld van lang.

Kort versus lang

Al heel wat jaren beleggen onze collega’s van de afdeling vermogensbeheer op een duurzame, maatschappelijk verantwoorde manier. Niet alleen met premiegeld van a.s.r., maar ook voor andere partijen, zoals pensioenfondsen, verzekeraars en vermogensfondsen. En daarbij houden ze niet van grote stappen, snel thuis. Want dan kunnen ze geen rekening houden met milieuaspecten en mensenrechten. Daarom beleggen ze niet in de korte termijn. Want dat is niet duurzaam.

Betere wereld

Bij a.s.r. beseffen we dat we de wereld geërfd hebben om door te geven aan de volgende generaties. Daarom laten onze vermogensbeheerders zich niet afleiden door de waan van de dag en beleggen ze altijd met oog voor een betere wereld op de langere termijn. Ze gaan niet voor het snelle geld door te investeren in day trading en wapens. Ze investeren liever in landbouwgrond en hypotheken. Want dit zijn beleggingen die dichtbij huis zijn en die ze na kunnen gaan. 

De wereld van lang

De afgelopen jaren was ons duurzame investeringsbeleid voor veel mensen een belangrijke reden om over te stappen. Want wij investeren alleen maar duurzaam.  Wil je meer weten over over kort vs. lang? Je vind meer informatie over waar we wel en niet in investeren op de website "Welkom in de wereld van lang". Of bekijk onze scores op de site van de Eerlijke Verzekeringswijzer en vergelijk die eens met andere verzekeraars. 

Christel van Capelleveen Contentmarketeer