Home Blog a.s.r. wint HR Proffie 2022 voor beste HR-beleid

a.s.r. wint HR Proffie 2022 voor beste HR-beleid

a.s.r. heeft de award gewonnen voor het meest innoverende en inspirerende HR-beleid van Nederland. Afgelopen donderdag werd de HR Proffie 2022 uitgereikt in Amsterdam. AON en Heembouw waren de andere kanshebbers.

Dit jaar heeft de jury van de HR Proffie gekeken naar organisaties die goed hebben ingespeeld op veranderende omstandigheden met behoud van de bedrijfscultuur of een transitie hebben doorgemaakt waarbij HR-activiteiten een belangrijke rol speelden. In het juryrapport staat dat a.s.r. de HR Proffie wint als inspirerend voorbeeld van het blijvend faciliteren, het monitoren van welzijn en het contact houden met medewerkers in coronatijd.

Jolanda Sappelli, directeur HR bij a.s.r: 'Deze prijs bevestigt dat de uitgangspunten van ons HR-beleid, waarin een volwassen arbeidsrelatie en het geven van vertrouwen en regie, het juiste effect heeft. Het is een geweldig compliment voor ons HR-team en de hele organisatie.'

De jury gaf aan onder de indruk te zijn van het HR beleid van a.s.r.: ‘Het is indrukwekkend en wordt consistent doorgevoerd binnen de gehele organisatie. a.s.r. is een inspirerend voorbeeld van het blijvend faciliteren, monitoren van welzijn en het contact houden met medewerkers, want die zijn immers het echte kapitaal van de organisatie.’

De HR Proffie 2022, die sinds 2004 wordt uitgereikt, is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor HR Professionals (NVP). De winnaar werd op 1 december bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse NVP-event in Amsterdam. AON en Heembouw waren de andere genomineerden. De prijs wordt mede mogelijk gemaakt door Berenschot, SkillsTown en Human Capital Group. a.s.r. was in 2018 ook 1 van de genomineerden, en werd toen tweede.

Kom bij a.s.r. doen waar anderen over praten.
Bekijk de vacatures Maak een vacature-alert aan
Jenny Schellekens Communicatieadviseur