Rob van Veen
Acceptant Zakelijke Brandverzekeringen
{ "menu": { "text": "Menu" } } { "searchBar": { "placeholder": "Doorzoek de site", "buttonText": "Zoeken", "formAction": "/zoekresultaten" } }

Ik vind het fijn om in zo’n hecht team te werken.

Direct vanuit de schoolbanken startte Rob van Veen zijn loopbaan bij de a.s.r. -familie. Vele jaren later en diverse functies doorlopen werkt Rob nu als acceptant zakelijke brandverzekeringen bij a.s.r. Daarnaast is Rob een gewaardeerd en actief lid van onze ondernemingsraad en voorzitter van de OC schade.

Mijn baan

Als acceptant zakelijke brandverzekeringen bij a.s.r. schade werk ik vanuit het Utrechtse hoofdkantoor maar ik begeef me letterlijk elke dag in andere situaties. Ik beoordeel elk nieuw, zakelijk verzoek voor een a.s.r.-brandverzekering waarbij ik kijk of de aanvrager voldoet aan de gestelde acceptatienormen. Aansluitend doe ik een voorstel voor de hoogte van de premie en de bijbehorende voorwaarden. Door de enorme afwisseling blijft het vak boeien en ben ik nooit uitgeleerd.

Vanuit mijn positie als OR-lid behartig ik de belangen van mijn collega's bij a.s.r. Ik ervaar mijn activiteiten voor de ondernemingsraad als zeer interessant want zo kan ik een breed beeld vormen over de gehele organisatie.

We zijn er voor onze klanten, niet voor onszelf. 

Rob van Veen, Acceptant Zakelijke Brandverzekeringen

Mijn collega's

Wat mij vooral aanspreekt binnen het hechte team waar ik mee samen werk, is dat het collega's zijn van uiteenlopende leeftijdsgroepen. Het is een combinatie is van jong tot oud. We leren van elkaar, ik vind het fijn om dingen op te pikken van de jonge generatie die bij ons binnen komt en ik waardeer hun kijk op de wereld.  Ik probeer hen altijd te motiveren om vooral zichzelf te blijven: blijf uniek, blijf het verschil maken. De sfeer binnen onze afdeling is persoonlijk, informeel en gezellig.

Gerelateerde vacatures
Mijn visie op a.s.r. als werkgever

De organisatie a.s.r. is continu in ontwikkeling. Deze beweging is echt voelbaar voor de werknemers. In de huidige markt betekent dit dat we een voorbeeld willen zijn voor anderen. Daarom zijn we hard aan het werk om de a.s.r. organisatie iets ingetogener en daarmee nog stabieler neer te zetten. We zijn er immers voor de klanten, niet voor onszelf. En met een sterke organisatie, is solide werkgeverschap een automatisch gevolg. 

Mijn toekomst bij a.s.r.
 

De organisatie a.s.r.  zorgt goed voor je en is een sociaal bedrijf.  Het aantal jaren voor mijn pensioen wil ik goed benutten, er is nog heel veel te doen.


Verhalen van andere collega's