Casper Verstappen
Business Controller
{ "menu": { "text": "Menu" } } { "searchBar": { "placeholder": "Doorzoek de site", "buttonText": "Zoeken", "formAction": "/zoekresultaten" } }

'Geen dag is hetzelfde' is hier écht van toepassing.

Na een aantal jaren bij een lokale bank te hebben gewerkt, wilde Casper Verstappen meer. Een bredere organisatie, meer afwisseling en nieuwe uitdagingen. Dat heeft Casper bij a.s.r. gevonden in de functie van Senior Business Controller. Deze veelzijdige functie vervult hij bij de bank van a.s.r., die valt binnen de businessline Bancair.

Mijn baan

Geen werkdag is hetzelfde. Dat klinkt wellicht cliché maar als senior business controller ben ik op een gemiddelde kantoordag een sparringpartner, regisseur, projectmedewerker en samensteller. Daarnaast geef ik tijdelijk leiding aan het team door het vertrek van de manager Business Control & Informatie voorziening. Meteen een kans en extra uitdaging om op te pakken.

Als sparringpartner van het MT stel ik de te varen koers ter discussie, evenals de doelen die we ons jaarlijks stellen. Ik regisseer vraagstukken vanuit gedegen onderzoek en analyse, neem deel aan projecten, stel business cases op en voorzie het management van relevante informatie. Ook stuur ik nu het team aan. Heel divers en afwisselend. Dit alles doe ik bij de bank van a.s.r. die, via tussenpersonen maar ook direct, bancaire producten ontwikkelt en aan Nederlandse particulieren verstrekt. a.s.r. Bank biedt zowel hypotheekproducten als spaar- en beleggingsproducten aan.

a.s.r. is betrouwbaar, solide en vol uitdaging. 

Casper Verstappen, Business Controller

Mijn reden om te solliciteren bij a.s.r.

Ik werkte hiervoor bij een lokale bank waar veel al uitgekristalliseerd was door het hoofdconcern. Daarnaast kwamen dezelfde dingen steeds weer terug. Ik houd van afwisseling en nieuwe dingen dus ik was toe aan iets nieuws. Meer breedte, meer diepte en nog niet bedacht. Toen deze functie bij de a.s.r. bank voorbij kwam, hoefde ik niet lang na te denken. De functie bood mij alles waar ik naar op zoek was: een breed scala aan werkzaamheden op meerdere gebieden binnen een bank. 

Gerelateerde vacatures
Mijn collega's

De a.s.r. bank is niet heel groot. In totaal werken we er met zo’n 100 collega’s. Ik werk bij de Afdeling Business Control, waar we met 3 collega’s veel en nauw samenwerken. De sfeer is prettig en open. Ik kan dan ook bij iedereen gemakkelijk binnenstappen. Daar voel ik me heel prettig bij. Ik merk dat er een echte cultuuromslag aan de gang is. Van vrij stoffig naar snel en dynamisch.

Mijn visie op a.s.r. als werkgever

a.s.r. als werkgever betekent voor mij een werkgever die solide en betrouwbaar is. En voor mij persoonlijk heel belangrijk: a.s.r. is een werkgever waar heel veel leuke uitdagingen liggen. Na de ontvlechting met Fortis, stond de organisatie voor de uitdaging om een eigen koers te gaan varen en dat is goed gelukt. Daardoor is a.s.r. een mooie werkgever, waar ik goed ben ontvangen. Een lange inwerkperiode met goede begeleiding, maakte dat ik me snel thuis voel.

Mijn toekomst bij a.s.r.

Er liggen bij a.s.r. voor mij nog veel vraagstukken die erg uitdagend zijn. Daar wil ik mij graag in vastbijten. De komende jaren ga ik graag met deze uitdagingen aan de slag. Binnen mijn eigen vakgebied, maar ook voor de organisatie. Voorop lopen en tegelijkertijd op safe spelen, meewerken aan de groei van de organisatie en de vergroting van de naamsbekendheid bijvoorbeeld. Dat vind ik mooi om te zien en mee te maken. En we zijn op de goede weg.


Verhalen van andere collega's