Arjen Dulfer
Risk Manager
{ "menu": { "text": "Menu" } } { "searchBar": { "placeholder": "Doorzoek de site", "buttonText": "Zoeken", "formAction": "/zoekresultaten" } }

Bij Ditzo heerst een grote drive om alles beter te doen.

Bij alle activiteiten die een bedrijf onderneemt, bestaat het risico dat dingen niet goed gaan: zonder risico kun je niet ondernemen. Arjen Dulfer ziet risico’s als uitdagingen, niet als problemen. Als Business Risk Manager bij Ditzo identificeert hij risico’s in de bedrijfsvoering en zorgt ervoor dat een juiste afweging gemaakt wordt in het al dan niet nemen van deze risico’s. Een veelzijdige baan binnen een kleine en dynamische organisatie.

Mijn baan

Wat ik zo leuk vind aan mijn baan is dat ik midden in de organisatie sta en met alle disciplines binnen Ditzo te maken heb. Ik ben een generalist en dit past uitstekend bij mij. Als Business Risk Manager kijk ik of de bedrijfsprocessen op orde zijn en waar nodig maak ik plannen om ze te verbeteren. Ik help het management de belangrijkste risico’s te onderkennen die zich kunnen voordoen bij het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen. Een heel simpel voorbeeld is de doelstelling om deze maand extra in te zetten op klantwerving en een x-aantal nieuwe verzekeringen af te sluiten. Mooie doelstelling, maar wat nu als een belangrijk IT-systeem uitvalt? Of dat het aanvraagproces niet lekker loopt. Zijn je doelstellingen dan nog te halen? Met mijn werk probeer ik zeker niet alle risico’s te vermijden, maar vooral verrassingen te voorkomen.

Ik wil me thuis voelen op mijn werk, waar ik alle vrijheid en mogelijkheden krijg.

Arjen Dulfer, Risk Manager

Mijn reden om te solliciteren

Ik ben heel bewust bij Ditzo gaan kijken. Ditzo is toch een beetje een rebel in de verzekeringswereld. Ze willen de onlogische dingen in de sector weer logisch maken. Dat trok mij aan. Plus dat ik op zoek was naar de dynamiek van een kleinere organisatie, waar de lijnen kort zijn, ik dicht bij de business zit en snel tot actie kan overgaan.


Gerelateerde vacatures
Mijn collega's

Mijn beeld van Ditzo blijkt te kloppen met de werkelijkheid. Ditzo is dynamisch, begeeft zich buiten de gebaande paden en is anders. Dit zie ik ook bij mijn collega’s. De drive om Ditzo verder te brengen en klanten op een andere manier te helpen, is groot. Ik werk in een klein team. We hebben allemaal ons eigen takenpakket en verantwoordelijkheden. Dat geeft veel vrijheid en vraagt zelfstandigheid. Toch sta ik er niet alleen voor. Ik heb mijn teamleden om mee te sparren. Dat is een fijne manier van werken. Eén keer in de maand is er een borrel bij Ditzo en dan gaat het ook ècht los, een mooie manier om elkaar beter te leren kennen.

Mijn visie op Ditzo als werkgever

Bij Ditzo voel ik het ondernemerschap borrelen. Gecombineerd met een no-nonsense cultuur, de vrijheid en de mogelijkheden, is dit een werkplek waar ik me echt thuis voel. Het heeft voordelen dat Ditzo een onderdeel is van a.s.r. met alle faciliteiten en ontwikkelmogelijkheden die bij een grote organisatie horen. Bij Ditzo heb ik ‘the best of both worlds’; een kleine organisatie met de voordelen van een grote organisatie.

Mijn toekomst

Ditzo is in mijn ogen het verzekeringsbedrijf van de toekomst. Een organisatie die past in de veranderende maatschappij en aansluit bij nieuwe klantbehoeften. Misschien dat de toekomst van Ditzo samen blijft gaan met mijn toekomst. Ditzo groeit en dat biedt veel nieuwe kansen en mogelijkheden. Ik heb bepaalde lange termijn ambities, maar nu is mijn belangrijkste doel om het Risk Management bij Ditzo verder te professionaliseren. En dat is een heel mooie uitdaging.


Verhalen van andere collega's