Vakgebieden traineeship vacatures bij asr

Solliciteer op één van de traineeships bij a.s.r.

Heb jij (bijna) je wo-master op zak? En wil jij je carrière een vliegende start geven via een traineeship waarin je alle ruimte krijgt om te onderzoeken waar jij je talenten het beste kan inzetten? Dan is het a.s.r. traineeship iets voor jou!

Het a.s.r. traineeship duurt anderhalf jaar en staat open voor kandidaten met een wo-master in verschillende studierichtingen. Als a.s.r. trainee ga je aan de slag bij één van de bedrijfsonderdelen van a.s.r., in een vakgebied dat aansluit bij je vooropleiding. Samen met het management van je bedrijfsonderdeel formuleer je een aantal verschillende opdrachten en je voert deze zelfstandig uit.

Naast je opdrachten volg je samen met je mede-trainees een op maat gemaakt ontwikkelprogramma, dat onder meer bestaat uit opleidingen, een buddyprogramma en projecten. Daarnaast word je tijdens het traineeship intensief begeleid door een mentor (MT-lid) en een talentadviseur.

Kom werken bij a.s.r.
Bekijk vacatures Maak vacature-alert
6 redenen om bij a.s.r. een traineeship te starten
  • Je talenten ontdekken toon
  • Doorgroeimogelijkheden toon
  • IJzersterke arbeidsvoorwaarden toon
  • Flexibel werken toon
  • Gezellige werksfeer toon
  • Impact maken bij een topwerkgever toon
Vacatures in dit vakgebied
Duurzame verzekeraar

a.s.r. speelt als verzekeraar, belegger en werkgever een leidende rol op het gebied van duurzaamheid.  Bij alles wat we doen, denken we na over de vraag of dit houdbaar is voor de toekomst. En met resultaat! In 2021 heeft Sustainalytics ons uitgeroepen tot duurzaamste verzekeraar ter wereld. En met ons beleggingsbeleid zijn we al jaren koploper in de Eerlijke Verzekeringswijzer.

Duurzaamheid zit in ons DNA. Ons kantoorgebouw is CO2-neutraal en we zijn sinds kort trotse eigenaar van de grootste bi-directionele laadgarage van de wereld. Ook reizen we zoveel mogelijk met het OV of een elektrische auto. Teamuitjes combineren we vaak met een maatschappelijke activiteit en collega’s zetten zich vaak actief in voor vrijwilligerswerk. Bijvoorbeeld door les te geven op scholen over financiën of mensen helpen met hun financiële administratie.


Verhalen van collega's