{ "menu": { "text": "Menu" } } { "searchBar": { "placeholder": "Doorzoek de site", "buttonText": "Zoeken", "formAction": "/zoekresultaten" } }
Home Blog asr behaalt Beste Werkgevers keurmerk met de maximale 3 sterren

a.s.r. behaalt Beste Werkgevers keurmerk met de maximale 3 sterren

a.s.r. scoorde in januari ruim boven het branchegemiddelde van Verzekeraars in de Beste Werkgevers Scan van Effectory. Met deze hoge waardering van medewerkers verdiende a.s.r. het Beste Werkgevers keurmerk 2019-2020 met de maximale drie sterren en de brancheprijs voor beste werkgever onder de verzekeraars.

Voor het onderzoek zijn 3536 medewerkers benaderd, waarvan 61% (2174) de scan invulde. Zij beoordeelden a.s.r. op goed werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent.

Jolanda Sappelli, directeur Human Resources a.s.r.: ‘Het maakt me ongelofelijk trots dat collega’s a.s.r. zo positief waarderen! Deze waardering gaat ons erg helpen om a.s.r. nog beter op de kaart te zetten als een aantrekkelijke werkgever.’

Het Beste Werkgevers keurmerk van Effectory en Intermediair is in Nederland het grootste onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Effectory heeft a.s.r. opgenomen in de lijst van Beste Werkgevers van Nederland en reikt vrijdag 13 maart het Beste Werkgever Award uit. Naast deze prijs maakt a.s.r. kans op de titel Beste Werkgever van Nederland, die op 18 maart wordt uitgereikt op het Happy People Better Business Event.